Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Всеукраїнські змагання серед хортих по вільному звіру на території Чкаловської ОТГ

Дата: 11.11.2018 15:39
Кількість переглядів: 693

       На території Чкаловської об'єднаної територіальної громади тривають Всеукраїнські змагання серед хортих по вільному звіру, які  проводяться Федерацією мисливського собаківництва України. Головною метою змагань є визначення кращих представників серед хортів за їх робочими якостями для подальшого використання у племінній роботі,  виявлення досягнень і обміну досвідом з племінної роботи і польової підготовки собак серед власників собак, заохочення власників переможців і призерів змагань за найбільш успішну польову підготовку собак, популяризації використання на полюванні собак мисливських порід. Для громади це цікавий та важливий захід.

        Вже чотири роки поспіль у селі Чкалове збираються собаківники зі своїми чотирилапими улюбленцями з усієї України. 9 листопада традиційно для них гостинно відкрив двері Чкаловський сільський будинок культури, художня самодіяльність якого підготувала привітальний концерт. Головний організатор змагань Малюк Василь Миколайович привітав працівників культури та художньої самодіяльності із професійним святом, нагородив почесною грамотою, подякував від усіх присутніх за гостинність та подарував фольклорному колективу десять вишитих сорочок ручної роботи. Художній керівник Команова Алла на знак вдячності пов'язала на подарований раніше український вінок п'яту стрічку як символ чергової зустрічі.

       Від імені сільського голови, депутатів та усіх мешканців громади гостей привітала секретар сільської ради Бабич Ірина, яка подякувала їм за матеріальну підтримку художньої самодіяльності та побажала здоров'я, наснаги та процвітання. Особлива подяка за докладені зусилля в організації всеукраїнських змагань пролунала члену виконкому сільської ради, єгеру Веселівського товариства мисливців і рибалок Королю Віктору Миколайовичу.

        На завершення зустрічі на добру згадку зробили спільне фото учасників самодіяльності та собаківників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора