Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

«Олімпійське лелеченя» єднає всіх

Дата: 09.11.2018 16:26
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

8 листопада в КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів» зібралися на спортивне  свято «Олімпійське лелеченя», щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості 4 команди школярів з усіх шкіл Чкаловської територіальної громади (КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Корніївська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Зеленогаївська ЗОШ І-ІІІ ст.»).

Свято розпочалося у спортивному залі КЗ «Чкаловська ЗОШ                                 І-ІІІ ступенів» з урочистого крокування команд. Далі естафету спортивного настрою підхопили ведучі свята: заступник директора з НВР Сопіна Оксана Олександрівна, заступник директора з ВР Овчар Олена Михайлівна, Левадній Олександр (учень 11 класу) та Петреній Юлія (учениця 10 класу), які надали слово гостям заходу:  начальнику відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Чкаловської сільської ради Бабаніній Ілоні Вадимівні та заступнику голови Чкаловської сільської ради Овечкіну Юрію Аркадійовичу.

І ось найурочистіший момент свята: всемогутній бог Зевс (в ролі Зевса – вчитель біології та географії Григоренко Анатолій Анатолійович) передає факел, запалений від сонця, переможцю обласного етапу олімпіади з фізичної культури Білому Владиславу, учню 11 класу. Всіх присутніх вітає Афродіта (в ролі Афродіти – вчитель початкових класів Микало Юлія Миколаївна) – богиня молодості, грації, краси…

Свято розпочалося, члени команд і суддівська колегія дають клятву про благородство і мужність, волю і терпіння, повагу до суперників та неупереджене виконання обов'язків в істинно спортивному дусі. До побажань приєднуються молодші школярі, учні 3 та  4 класів, вітаючи учасників словами про спорт та запальним веселим танком.

Учасники команд виконали клятву, яку дали на початку змагань. Прекрасні знання про історію олімпійських ігор показала команда учнів Зеленогаївської ЗОШ, виборовши в цьому конкурсі І місце, ІІ місце – посіла Чкаловська ЗОШ, ІІІ місце  – команда Калинівської ЗОШ. Запеклою була боротьба під час комбінованої естафети, перемогу в якій отримала команда Чкаловської ЗОШ, ІІ місце – Калинівська ЗОШ і ІІІ місце розділили Зеленогаївська та Корніївська школи.

Не менш запеклою була боротьба команд під час рухливої гри з піонерболу,  і знову перемогу здобула команда Чкаловської ЗОШ, ІІ  - команда Корніївської ЗОШ, ІІІ – Калинівська ЗОШ.

Змагання закінчились… Перемога дісталась команді нашої школи,             ІІ місце – посіла команда Калинівської ЗОШ, ІІІ місце розділили      Зеленогаївський та Корніївський заклади освіти.

Я, звичайно, дуже задоволена здобутою перемогою саме нашої команди та все ж впевнена, що головна перемога - це виховання у дітей інтересу до занять спортом та фізичною культурою, поваги до суперників, появи нових знайомств та дружби між школами. І підтвердженням цього став танцювальний флешмоб всіх учасників змагань та загальне фото на пам'ять!

Здорові діти – країна здорова,

Сильна, чудова, спритна, бадьора.

Спорт шануйте, зі спортом дружіть.

В майбутнє з добром у серці ідіть!                         

                           Л.Г.Романенко, директор КЗ «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів»       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора