Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

День села у Калинівці

Дата: 17.09.2018 15:59
Кількість переглядів: 866

Фото без опису

          У суботу 15 вересня у селі Калинівка святкували 97 річницю від заснування села.

         Завдяки народному депутату Сергію Васильовичу Валентирову з самого ранку дітлахи мали змогу розважитися, досхочу покататися на надувних гірках, усіх їх пригостили солодкою ватою. Після кількох годин активних розваг діти не були стомлені, а навпаки задоволені від отриманих позитивних емоцій.

        У післяобідню пору розпочалася ярмарка на якій можна було скуштувати різноманітні смаколики: торти, пиріжки, чебуреки, дагестанські національні страви, солодкі напої.

         Святкування продовжили спортивними заходами. Цікаво, весело, завзято пройшли змагання із тенісу, більярду, шахів, штовхання ядра, підіймання гирі. Усі переможці отримали святкові подарунки.

         Увечері калинівці та гості села відвідали святковий концерт, який відбувся у сільському будинку культури. Односельців вітав місцевий самодіяльний колектив та колективи із сіл Корніївка та Чкалове.  Увагою та подарунками було відзначено пять багатодітних сімей, двоє іменинників та наймолодший житель села. Цікаво було і решті відвідувачів у яких була можливість отримати подарунок із "чорного ящика". Загалом артисти своїми піснями, танцями, віршами, гуморесками  та сценками підняли настрій глядачам, надали позитивний заряд енергії.

         Святкування завершилося дискотекою під живу музику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора