Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Туристичний квест у Зеленому Гаю

Дата: 24.06.2018 17:21
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

         У суботу 23 червня у селі Зелений Гай Чкаловської ОТГ відбувся спільний захід зеленогаївського та калинівського сільських будинків культури – «Туристичний квест».  Ініціатором заходу стали директори будинків культури Остроконь Юлія та Покадько Сергій, а його головною рушійною силою були переможці обласного етапу всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура») представники козацького рою із КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», які мали намір передати свої знання, уміння та майстерність цієї гри до менших представників дитячого товариства.

         Калинівський старостинський округ представили Остроконь Кирило, Остроконь Микита, Корж Влада, Мельник Катерина, Охріменко Христина, Таджибалаєв Рамінь на чолі із наставниками – вчителями Остроконями Анатолієм та Юрієм. Від Зеленогаївського округу зібралась не менш цікава та активна команда у складі Старостенка Євгена, Кириленка Кирила, Прибилого Назара, Овдієнка Сергія, Ісаєвої Вікторії, Гриценко Оксани, Овдієнко Катерини, Овдієнко Дарії та Шахової Софії.

         Усі діти поділилися на дві команди «Олімпійці» та «Джедаї», вони радісно, активно пройшли 7 смуг туристично-спортивних перешкод та відповідали на історичні, туристичні та спортивні запитання, підготовлені організаторами. За результатами конкурсів перше місце виборола команда «Олімпійці», але як завжди перемогла ДРУЖБА.

         Усі учасники туристичного квесту цікаво провели свій вільний час, почали потроху оволодівати туристичною майстерністю, отримали позитивний заряд енергії.

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора