Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Перемога в обласному етапі всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 20.06.2018 17:21
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

        «Джура» — це не просто гра. Це один зі способів краще пізнати історію українського козацтва, поглибитися в наші традиції. А ще – прекрасна можливість знайти нових друзів.

        Протягом п’яти днів учні 37 команд зі всіх куточків області змагалися за звання найсильніших, найсміливіших та найвитриваліших козаків.

        Випробування проходили в польових умовах – діти жили в наметах, самостійно розпалювали вогнище та готували собі їжу.

        Чкаловську громаду представляв козацький рій із КЗ «Калинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» у складі: Остроконів Микити та Кирила, Таджибалаєва Раміня, Фарзаєва Тимура, Мельник Катерини, Корж Владислави, Токар Наталії, Науменко Вікторії під керівництвом Остроконів Анатолія та Юрія.

         Наша команда взяла участь у 10 конкурсах: «Перетягування линви», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Впоряд» (стройова підготовка) в якій зайняли 3 місце, «Рятівник» (медична підготовка) в якому зайняли 2 місце, туристична «Смуга перешкод» в якому вибороли 1 місце, «Візитка рою», «Таборування» – 1 місце, «Добре діло» (волонтерство) в якому вибороли 2 місце, «Лава на лаву», «Відун» (знання українського козацтва).

        Змагання між роями були напруженими, але цікавими та змістовними. І кожен із учасників мріяв про перемогу. Вони показали високий рівень знань з історії козацтва і своєї України, богатирський дух, фізичний гарт, знання українських традицій, навичок народної та традиційної медицини, вміння долати труднощі, володіти туристичною майстерністю, стройовою підготовкою. А також показали власні вміння змістовно проводити дозвілля.

        За результатами усіх конкурсів рій калинівських козаків виборов ПЕРШЕ командне місце.

        На церемонії нагородження переможці в різних вікових категоріях отримали заслужені грамоти, кубки та медалі.

        Юних козаків привітав народний депутат України Ігор Артюшенко він вручив переможцям корисні подарунки, які їм стануть в нагоді на наступних етапах гри.

         Усі учасники гри отримали потужний гарт і багато позитивних емоцій від участі у патріотичних змаганнях.

        Чкаловська громада вітає своїх переможців, дякує їм за високі результати та бажає їм подальших злетів та перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора