Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Пролунав останній дзвінок

Дата: 06.06.2018 10:54
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

Останній дзвоник - традиційне свято школярів, які закінчують навчання, велике загальношкільне свято, яке адресоване випускникам, вчителям і батькам. Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке вони чекають із нетерпінням.

31 жовтня 2018 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах Чкаловської об'єднаної територіальної громади відбулися урочисті лінійки на яких підвели підсумки 2017/2018 навчального року, були нагороджені грамотами переможці предметних обласних, районних олімпіад, конкурсів, а також вручені похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні. До освітньої мережі ЗНЗ Чкаловської ОТГ входять КЗ "Зеленогаївська ЗОШ І-ІІ ступенів", КЗ "Калинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів", КЗ "Корніївська ЗОШ І-ІІІ ступенів", КЗ "Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

Випускники – юні дівчата та хлопці, вони стоять урочисті, красиві, схвильовані на порозі дорослого життя, наразі обирають свій шлях, свою майбутню професію та планують вступ до навчальних закладів.

Натомість шкільним випускникам приходить чудова заміна, до першого класу вже готують портфелики колишні вихованці дитячих садочків. Усі вони були присутні на святкових лінійках, готувалися вливатися у дружні шкільні колективи.

Серед гостей на урочистих лінійках побували представники від Веселівської районної державної адміністрації.  Не обійшлося і без подарунків. Усі урочисті лінійки відвідали представники Чкаловської сільської ради, які привітали і педагогів, і учнів, і батьків, а особливо випускників, яким побажали світлої дороги та усього найкращого.  В рамках  реформи Міністрерства освіти і науки України «Нова українська школа» для кожного майбутнього першого класу шкіл громади представники подарували комп'ютери та принтери.

І ось довгоочікувана, хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Зворушених випускників переповнюють радість і смуток, бо навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого світу. У добру путь і щасливу дорогу, дорогі випускники! Гарних вам канікул, школярі!

Школа — велика дитяча країна,

В ній відкривається білий наш світ.

Тут пізнає себе кожна дитина,

І відправляється звідси в політ.

Знань надається тут першооснова,

Жити, дружити учились ми в ній.

Школу скінчили та линемо знову

В дзвінкоголосий і радісний рій.

В школі так щиро сміятися вміли,

Рішення легко приймалися в нас.

Впевнено всі ми до мрії летіли...

А повернутись не сила й не час...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора