Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Перша сходинка в майбутнє

Дата: 04.06.2018 10:56
Кількість переглядів: 717

Фото без опису

         1 червня 2018 року, якраз на день захисту дітей, був випускний у КДНЗ «Вербиченька» що у с.Чкалове. Це справжнє свято, на якому його винуватці, справжні королі та королеви, починають новий етап у своєму житті.

         Святкова програма була цікавою та інколи несподіваною. Діти виконували пісні, вітали своїх батьків та виховательку, молилися за всіх дітей світу, і незрівнянно грали на музичних інструментах.

         Діток привітали завідувачка КДНЗ «Вербиченька» Стовбур Оксана Анатоліївна, яка вручила їм дипломи про закінчення  дитсадка, а від секретаря сільського голови Бабич Ірини Григорівни вони отримали ще й солодкі подарунки.

         Батьки брали участь у конкурсах, а в кінці свята простелили їм дорогу в майбутнє із вишитих рушників та пустили разом із дітками різнокольорові повітряні кульки в небо.

         П"ять хлопчиків і троє дівчаток, у цей день вони сказали "до побачення" дитячому садку, улюбленій виховательці Стовбур Карині Олександрівні. За роки виховання у дитячому садочку нещодавні малючки підросли просто на очах, навчилися багато чому новому. Попереду ще так багато цікавих речей: школа, нові друзі, доросле життя. То ж нехай воно у них складеться як найкраще!

Студентка факультету журналістики ЗНУ

Оксана Мартинюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора