Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

"АТМОСФЕРА" на День захисту дітей

Дата: 01.06.2018 15:32
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

         Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. Міжнародний день захисту дітей є не тільки святом для самих дітлахів, він ще нагадує суспільству про необхідність їх захисту. У цей день проводяться різноманітні розважальні, ігрові та культурні заходи, концерти присвячені дітям, і звісно ж за їх участі.

         В рамках затверджених заходів до Дня захисту дітей на території Чкаловської об'єднаної громади у Чкаловському будинку культури відбувся концерт дитячої танцювальної студії «Атмосфера» із смт.Веселе. З прадавніх часів танець прикрашає життя людини, він завжди був засобом передачі думок та почуттів, які нелегко перевести у слова. Танцівники продемонстрували усі свої уміння та підготовку, танцювальними композиціями передавали глядачам неймовірну енергію, гарний настрій, переносили подумки глядачів з України у Китай та Грузію. Дуже порадувала око глядачів підбірка концертних костюмів під кожну композицію.

        Атмосфера у глядацькому залі склалася дуже позитивна, глядачі із захопленням зустрічали та проводжали гучними оплесками кожну танцювальну групу, вигукували «Браво!».

        Чкаловська сільська рада висловлює вдячність усім учасникам танцювального колективу «Атмосфера» та їх керівнику Ібатулліній Венері Амурівні за чудовий, позитивний виступ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора