Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Дотримання Закону України "Про звернення громадян" органами прокуратури

Дата: 05.05.2018 15:47
Кількість переглядів: 640

Фото без опису

Дотримання Закону України "Про звернення громадян" органами прокуратури.

        Парво на звернення є важливим конституційно-правовим засобом захисту та однією з організаційно-правових гарантій дотримання прав і свобод громадян. Тому забезпечення всебічного та обєктивного розгляду звернень громадян, поновлення законних прав та інтересів громадян на сучасному етапі є одним із пріоритетних завдань органів прокуратури України.

       Ефективним інструментом реалізації права громадян на звернення до органів прокуратури для реального поновлення їх порушених прав, у тому числі через неефективність роботи місцевих прокуратур, залишається звернення громадян на особистому прийомі до керівництва прокуратури області.

       Ураховуючи актуальність питання захисту прав громадян, передусім у віддаленій сільській місцевості, прокурором області затверджено графік прийомів громадян у відділах місцевих прокуратур сільської місцевості в режимі відеоконференції на поточний рік.

       Відповідно до графіку прийом громадян в режимі відеоконференції буде здійснюватися у приміщенні Веселівського відділу Мелітопольської місцевої прокуратури кожен перший понеділок місяця о десятій годині. Найближчий прийом відбудеться 07.05.2018 року.

       У разі необхідності звернутися до прокурора області особисто, громадяни можуть заздалегідь записатися на прийом, повідомивши свої дані та суть питання за телефоном Веселівського відділу (06136)2-14-86.

       В день прийому необхідно зі зверненням зявитись до відділу місцевої прокуратури для спілкування з прокурором області в режимі відеоконференції, при собі мати паспорт або інший документ, який засвідчує особу.

Заступник прокурора області-начальник управління А.Шаповалов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора