Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

І ЗНОВУ ЗУСТРІЧ В КОЛІ ДРУЗІВ

Дата: 11.02.2018 02:49
Кількість переглядів: 863

Фото без описуНемає жодної людини, яка б відмовилася мати поруч вірного друга, який ніколи не підведе та завжди буде оберігати. Саме тому більшість людей обирають собі чотириногого друга. Адже відданіше тварини від собаки не знайти в цілому світі.

Ось уже третій рік поспіль собаководи з усієї України приїжджають до села Чкалове на змагання хортових порід собак. Стало незмінною традицією вітати учасників змагань у Чкаловському будинку культури. На центральній площі збираються жителі нашого села, які бажають помилуватися різноманітністю видів чотириногих друзів. Особливу цікавість та інтерес вони викликають у дітей. Вихованці КДНЗ «Вербиченька» із захватом спостерігали за цими неймовірно привабливими тваринами. Враження від зустрічі із ними не залишали їх ще не один день.

Розпочалися змагання урочистим підняттям прапора України, прапора Обласної Федерації мисливців та рибалок та прапора Обласної Федерації собаківництва. Після цього вокальний ансамбль «Веселі дівчата» гостинно зустріли гостей хлібом і сіллю та привітали їх піснею.

Наступного дня відбувся концерт, на якому учасники місцевої художньої самодіяльності порадували гостей цікавими номерами та подарували чудовий настрій. На початку концертної програми учасникам змагань подарували вінок, на якому було прив’язано три стрічки, кожна з якої символізує рік зустрічі з ними (2015р., 2016р., 2017р.). І це стане гарною традицією, щорічно прив’язувати по стрічці єдності та братерства. Маємо надію, що прийде час, коли на цьому віночку не залишиться порожнього місця.

В концерті брали участь дитячий вокальний ансамбль «Мальви», учасниками якого є: Петреній Юля,  Качур Катя, Макаренко Аня, Мартинюк Оля, Романенко Оля, Кім Злата та вокальний ансамбль «Веселі дівчата» - Кривко Тетяна, Кривко Людмила, Микало Юлія, Таранець Марія, Чирко Людмила та Команова Алла,  які дарували запальні пісні. Також бурхливими оплесками вітали вокалістку Канюку Тетяну, яка щиро дарувала свій спів. Особливу радість та сміх принесли наші гумористи – театрали Пилипенко Микола, Сілін Сергій, Шепель Наталія, Команова Алла. Сценки «Дві куми», «Господарство» та гуморески у виконанні Сіліна Сергія «довели до сліз» та змусили сміятися весь зал.

Директор Чкаловького будинку культури

Овдієнко Надія Іванівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора