Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Гуртом проти негоди

Дата: 11.02.2018 02:39
Кількість переглядів: 708

У природи не має поганої погоди. Це прислів'я було не дуже доречне минулого тижня, коли зима на всю свою силу довела свої повноваження. Внаслідок морозу та тривалих заметілей на дорогах населених пунктів Чкаловської об'єднаної громади утворилися величезні снігові замети. Виникла проблема із рухом громадського транспорту та екстренних служб, підвозом продуктів харчування.

Нажаль у новоствореної громади поки що відсутня спеціальна техніка для розчищення доріг. На звернення сільського голови та в.о. старост відгукнулися не байдужі до проблем території громади керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, які надали для потреби громади власну техніку та працівників.

Слова глибокої вдячності за участь у розчищенні доріг сільська рада висловлює керівнику філії «Веселівський райавтодор» Левицькому В.О., керуючій справами ТОВ «Ніка» Левадній Л.І., керівнику ТОВ «Агрофірма «Зелений Гай» Стасовському О.А., керівнику ТОВ «Преображенське» Коростельову О.Ю., керівникам фермерських господарств «Магарат» Голоті О.Ю., «Фортуна» Бедюху І.М., «Діалон» Нагогі О.В., «Малов» Малову В.М., «Карина» Шкруму А.П., Кузьмінову В.Г., Романенку М.М. та усім хто був причетний до цієї роботи. Це люди, які не залишилися осторонь і не словом а ділом довели свою підтримку та турботу за подальшу долю об'єднаної громади. Завдяки їхнім зусиллям у стислі строки вдалося ліквідувати наслідки негоди та забезпечити рух автотранспорту на території ради.

Чкаловський сільський голова

С.Калиновський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора