Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 10:11
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Святковий день на честь Збройних сил України був створений 1993 року постановою Верховної Ради України. Щорічно його святкують 6 грудня. Дату обрали не випадково. Саме цього дня 1991 року ухвалили Закон України «Про Збройні сили України».

За Конституцією, армія відповідає за оборону країни, захист її територіальної цілісності, суверенітету й недоторканності. В ЗСУ виділяють три основні види: Сухопутні війська, Повітряні сили та Військово-морські сили. Також є окремі роди військ ЗСУ: Десантно-штурмові, Війська зв'язку та кібербезпеки, Сили спецоперацій, Сили територіальної оборони, Медичні сили, Сили підтримки й Сили логістики.

ЗСУ завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини.

Цього важливого дня хочемо висловити подяку вам, любі захисники! Ваші подвиги та жертви для благополуччя країни є незрівнянними. Нехай це свято буде наповнене заслуженою повагою та гордістю за ваші подвиги! Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими.

Бажаємо вам міцного здоров'я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої!

 

Сільський голова                                                                  Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора