Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 09:08
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

День Незалежності – одне з найбільш важливих свят для українського народу. Його дата завжди незмінна – 24 серпня. Воно означає багато для кожного з нас.

Незалежність ніколи не була подарунком для українців. Наш народ тисячоліттями виборював її важкими зусиллями. І продовжує робити це сьогодні, у 21 столітті. Усю багатовікову історію Росія крала все українське: території, мову, культуру, звичаї. Апетити не зменшились й у сучасні роки. Півтора року українські військові дають відсіч жорстокій та нелюдській російській агресії. Десятки людей щодня потерпають від бомб, ракет та дронів РФ, гинучи несправедливою смертю. Та попри всі ці жахливі випробування, продовжує боротися за свою свободу. Не забуваймо про це.
 

У цю важку годину свято Незалежності України набуває особливого значення, адже боротьба й досі триває, і боротьба ця кривава й несправедлива. Але ми твердо знаємо, що українці мають незламний дух і ворог буде переможений і знищений! Ми знаємо, що наші діти будуть жити у вільній, квітучій та заможній Україні.

Зі святом Незалежності України, шановні!

 

 

Сільський голова                              Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора