Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Від ідеї до власної справи

Дата: 10.03.2023 09:27
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Навчальна програма "Від ідеї до власної справи"  для підтримки та розвитку ветеранського підприємництва для жінок, що бажають зробити перші кроки в започаткуванні власної справи або мають намір працювати зі своєю кар’єрою/мають намір змінити місце роботи.

Програма спрямована на посилення ролі жінок в українському суспільстві, їх підтримку в самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах, та працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку менті.

 

Ця можливість саме для вас, якщо:

- Ви є громадянкою України (адже це наша superpower);

- Маєте функціонуючий бізнес на початковій стадії, або бізнес-ідеї;

- Маєте намір працювати із своєю кар’єрою/маєте намір змінити місце роботи;

- Маєте високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе і країни.

Коли і де?

Програма проходитиме в м. Київ 24-27 березня 2023 року.

На період проведення заходів організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасниць. Оплата проїзду здійснюється за власний рахунок учасниць.

На завершення:

У кінці навчання всі учасниці отримають дипломи про участь у навчальній програмі. А по завершенню всього проекту відбудеться фінальна презентація кращих проектів у приміщенні Українського кризового медіа центру в м. Києві (орієнтовно червень 2023р.).

Важливо:

Відбір учасниць відбуватиметься на основі якісної заявки, яку Ви можете знайти за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf3DYIW1Y7.../viewform...

Також інформацію про проект можна знайти на сторінках:

Instagram: https://instagram.com/idea2businessproject?igshid=NDk5N2NlZjQ=

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090652486174

Дедлайн подання заявки: включно до 20 березня 2023р.

Програма втілюється в життя за підтримки Українського Ветеранського Фонду в партнерстві з Державною агенцією промоції культури України та ГО «Український центр розвитку культур «Єднання».
 Відбір учасниць відбуватиметься на основі якісної заявки https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3DYIW1Y7oQGdou4VKp0f0pWhecfnq....

#навчання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора