Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Дата: 15.02.2022 11:52
Кількість переглядів: 247

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні всі ми відзначаємо знаменну дату – 33 річницю виведення радянських військ з Афганістану.

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але ми не вправі викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України, долею одягнених у солдатські шинелі,  яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. 

Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет українців, як миротворців.

 Вшануємо пам’ять загиблих та тих, хто не дожив до сьогоднішніх днів, схилимо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Вічна їм пам’ять! 

Щиро вітаю воїнів-інтернаціоналістів, членів їх сімей з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав! Ця знаменна дата збігається з одним з найбільших християнських свят – Стрітенням Господнім. Бажаю вам і вашим родинам добра, миру і достатку, міцного здоров’я, наснаги, злагоди на довгі літа! Ви - Герої назавжди!

14 лютого,  напередодні, Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ з Афганістану, сільський голова, старости старостинських округів та працівники культури, привітали наших земляків, учасників локальних війн які проживають на території Чкаловської громади.  

Воїнам інтернаціоналістам вручили  подарункові набори  та висловили слова подяки за їхню мужність, відвагу,  героїзм, який вони проявили при виконанні інтернаціонального обов’язку.

 

З повагою до вас, сільський голова
Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора