Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО до Дня Соборності України

Дата: 21.01.2022 15:50
Кількість переглядів: 185

                     Фото без опису

Шановні жителі Чкаловської територіальної громади!
Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!


Сьогодні, 22 січня, наша держава відзначає велике свято – День Соборності України. Цей зимовий день 1919 року увійшов в історію як день, коли велелюдне зібрання українців на Софіївській площі у Києві проголосило Злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Це свято повинно вкотре нагадати усім нам, що Україна єдина: Схід і Захід – це лише географічні терміни та напрямки, а наша держава, одна, єдина незалежна, соборна й демократична і ми – єдиний народ!
Цей день належить кожному з нас як історичний символ об’єднання України та водночас як загальний для всіх орієнтир майбутнього – саме суспільна, духовна і територіальна єдність України є найважливішою умовою для поступу та успіху нашої держави.
Щиро вітаю усіх з цим надзвичайно важливим святом для нашої країни. Зичу злагоди у кожну українську хату, спокою у кожне материнське серце, віри у кожну юнацьку душу, міцного здоров’я Вам, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини.
Миру вам і Божої Благодаті!
В єдності – наша сила! Тож слава Україні та її народові!

З повагою,

сільський голова Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора