Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава КАЛИНОВСЬКОГО до Новорічних свят

Дата: 31.12.2021 09:35
Кількість переглядів: 488

                                                                 Шановні мешканці та гості

                                                           Чкаловської  громади!


Ось і завершується 2021 рік. Ми знову перегортаємо ще одну сторінку нашого життя. Від щирого серця вітаю всіх з прийдешнім - Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб майбутній рік приніс нам стільки радощів, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам посмішку, частинку добра, гармонію в душі, спокій і затишок серед рідних людей. Нехай все, що ми планували, обов'язково збудеться: все те, що хотіли почати, - почнеться, а те що хотіли закінчити - закінчиться. Від щирого серця бажаю, щоб наступного року ми всі стали щасливішими, добрішими та уважнішими один до одного, а світ відкрив нам нові двері в щасливе майбутнє!
Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий – 2022 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.
Сердечно вітаю усіх Вас зі святами та бажаю міцного здоров'я, миру, достатку, сімейного  тепла та любові у душах і серцях, Божої благодаті у кожен дім, а чарівність новорічної ночі й різдвяної коляди, нехай дарують життєву силу й натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань, досягнень і здобутків.
З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою

сільський голова Чкаловської громади

Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора