Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Всесвітній День боротьби зі СНІДом.

Дата: 06.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику.

«Це стосується кожного. Не дамо СНІДу шансу», – під таким гаслом  1 грудня 2021 року пройшли заходи в Чкаловському ліцеї, до яких долучився Центр культури, дозвілля і творчості Чкаловської сільської ради. 

Класні керівники  провели виховні бесіди щодо цієї болючої теми, бібліотекар підготувала тематичну виставку “Не дай СНІДу шанс”, директор центру культури, дозвілля і творчості виготовила червоні стрічки, які є символом  Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом,  які символізують пам’ять про людей, життя яких забрав СНІД, та роздала учням.

Такі заходи допомагають усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора