Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2021 08:45
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу.
У цей день висловлюю глибоку шану всім військовим, які боронять честь і свободу рідної землі, а також волонтерам та небайдужим громадянам, які всіляко допомагають нашій армії у справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави.
Від щирого серця вітаю всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. На вас покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Сила і міць Української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята.
Бажаю Вам швидкого повернення до своїх родин з перемогою, а також міцного здоров’я, надійних тилів і віри в щасливе майбуття та успіхів на ниві служіння українському народу! Надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках
Щиро зичу Вам миру та спокою на нашій українській землі.
Зі святом Вас!

З повагою, сільський голова Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора