Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання сільського голови Станіслава Калиновського до Дня працівників сільського господарства!

Дата: 22.11.2021 11:37
Кількість переглядів: 273

Фото без описуШановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства Чкаловської територіальної  громади !

Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею,  щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Завдяки Вашій господарській дбайливості, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

З почуттям глибокої шани та поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства - хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва - за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

Міцного здоров’я вам, миру, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо розквіту рідної України. Природні стихії хай обходять Вас стороною, а родини живуть у сімейному затишку, щасті, добробуті та при доброму здоров'ї! Зі святом Вас!

З повагою, сільський голова Станіслав КАЛИНОВСЬКИЙ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора