Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Закінчується осінь

Дата: 15.11.2021 08:50
Кількість переглядів: 462

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     Закінчуєтья осінь, закінчується рік, але не закінчуються добрі  справи, які започатковані людьми, для яких християнське поняття робити добро ближньому не абстрактне, а складова риса характеру. Протягом цього року Чкаловська територіальна громада  співпрацює з  Релігійною громадою Християнська церква повного Єванглія «Жива віра», в особі Папазяна   Сергія Володимировича. Завдяки співпраці ми неодноразово отримували гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, засобів реабілітації для людей з інвалідністю та обмеженими фізичними можливостями.

     За цей період співпраці КУ «Центр надання соціальних послуг» надали більше тони одягу та взуття, іграшок найбільш вразливій категорії населення. На передодні початку навчального року діти з сімей які опинились в складних життєвих обставинах отримали зручні стільці.

     Для втілення проєкту «Бібліо-няня» при Чкаловській бібліотеці надано комфортні стільці, які регулються та настольні ігри, пазли.

      До дня людей похилого віку всім, хто потребував надали зручні милиці, механічні ходуни, стілець-туалет, що значно полегшило перенести труднощі, які принесла з собою старість.

     Соціальні робітники «Центру надання соціальних послуг», листоноші нашої громади отримали стильні гумові чоботи.

     Висловлюємо Вам, щиру вдячність за цю безкорисну допомогу нашій громаді, та сподіваємось на співпрацю в майбутньому.

     Ваша допомога для людей, що опинились в складних життєвих обставинах є підтвердженням небайдужості, доброти та надії на кращі часи…

 

     Фахівець із соціальної роботи КУ «ЦНСП» Чкаловської сільської ради                                                Наталія  Рагімова                  

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора