Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Мелітопольці та веселівці отримали майже 12 тисяч адміністративних послуг  

Дата: 04.11.2021 10:50
Кількість переглядів: 260

 

Фото без опису

Мелітопольці та веселівці отримали майже 12 тисяч адміністративних послуг

 

Упродовж дев’яти місяців фахівці Головного управління ДПС у Запорізькій області у м. Мелітополі та смт. Веселому надали платникам податків та громадянам 11950 адміністративних послуг. Про це повідомив начальник Мелітопольського відділу камеральних перевірок Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерій Літинський

Переважну частину послуг представники бізнесу та громадяни отримали безпосередньо у Центрах обслуговування платників Мелітопольської ДПІ та Веселівської ДПІ Головного управління ДПС у Запорізькій області - 9989 та 1061 відповідно, 900 адміністративних послуги платники отримали  в електронній формі.

Найчастіше суб’єкти господарювання та громадяни звертались до податківців з метою отримання картки платника податків і внесення до паспорту даних про реєстраційний номер облікової картки (3276 звернень), витягу з реєстру платників єдиного податку (1714 звернень), для реєстрації платника єдиного податку (1337 звернень), отримання відомостей з Державного реєстру  фізичних осіб – платників податків про суми / джерела виплачених доходів та утриманих податків (925 звернень), отримання довідки про відсутність заборгованості (542 звернення) тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора