Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Підготовка закладів освіти до нового навчального року

Дата: 19.08.2021 17:38
Кількість переглядів: 659

Фото без описуФото без описуФото без опису17 серпня 2021 року комісією на чолі із Чкаловським сільським головою Станіславом КАЛИНОВСЬКИМ проведено перевірку закладів освіти Чкаловської сільськї ради  з метою встановлення стану їх готовності до роботи у новому навчальному році.

 

 

Під час оглядів перевірявся стан проведення поточних ремонтів будівель та приміщень навчального призначення, перевірялося нормативно-правове, кадрове, матеріально-технічне забезпечення діяльності закладів, створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я учнівського та  педагогічного колективів, стан підготовки навчальних кабінетів, спортивних залів, їдалень, бібліотек, дотримання санітарних вимог та пожежної безпеки. 

Особлива увага звертається на дотримання протиепідемічних заходів у закладах  освіти в період карантину.

Комісія встановила, що для забезпечення своєчасного початку 20212022 навчального року в закладах освіти створюють безпечні умови для навчання. 

За результатами комісійних обстежень готовність навчального закладу до початку нового навчального року засвідчується Актом готовності закладу освіти до нового навчального року, який підписують всі члени комісії. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора