Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Курорт-2021: запорізькі підприємці збільшили виторги на 30 мільйонів гривень

Дата: 19.08.2021 08:37
Кількість переглядів: 255

Курорт-2021: запорізькі підприємці збільшили виторги на 30 мільйонів гривень

 

Торговельні компанії і підприємці регіону почали частіше оформлювати ліцензії на реалізацію підакцизних товарів. Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, станом на кінець липня суб'єкти господарювання придбали 2248 дозволів, що на 220 більше даних аналогічного періоду минулого року. Зокрема, на території курортів кількість ліцензій у порівнянні з початком сезону збільшилась на 963. До місцевих бюджетів надійшло 3 мільйони 656 тисяч гривень плати за ліцензії, що на 188 тисяч гривень більше, ніж торік.

Як свідчить аналіз, у червні сума виторгів у курортній зоні склала майже 134 мільйони гривень, що на 30 мільйонів гривень більше, ніж у травні, а кількість зареєстрованих касових апаратів зросла на 21 відсоток.

У рамках операції "Курорт-2021" фахівці податкової служби Запорізької області проводять роз'яснювальні заходи серед представників бізнесу у місцях масового відпочинку на узбережжі Азовського моря. Вживаються заходи щодо якісного відпрацювання суб'єктів господарювання для забезпечення повноти та своєчасності сплати податків до бюджетів. Особлива увага зосереджена на торгових об'єктах з низькими виторгами, проведеними через РРО, що призводить до заниження рівня нарахувань акцизного податку, податку на доходи фізичних осіб та податку на прибуток.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора