Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Державна підтримка розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства.

Дата: 13.08.2021 11:27
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Державна підтримка розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства
Звертаємо увагу на те, що на сайті Мінагрополітики оприлюднено нові форми заявок та відповідних документів для нарахування та виплати державної підтримки розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства, затверджені наказом Мінагрополітики від 07.07.2021 № 74, а також зміни від 28.07.2021 до постанови Кабінету Міністрів України від 15.07.2005 № 587 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства».
Суб’єктам господарювання, що претендують на отримання фінансової підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства, необхідно до 01 вересня або 15 жовтня 2021 року надати комісії Запорізької обласної державної адміністрації документи, перелік яких затверджено Порядком вищезазначеної постанови. За консультацією щодо отримання державної підтримки на розвиток садівництва, виноградарства та хмелярства звертатись до відділу розвитку землеробства, агротехнічної політики та безпеки праці Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації. Контактні особи: Начальник відділу розвитку землеробства, агротехнічної політики та безпеки праці - Субота Ліна Василівна 0986642801, головний спеціаліст відділу розвитку землеробства, агротехнічної політики та безпеки праці Сапета Віра Володимирівна 0669598875.
З більш детальною інформацію щодо отримання фінансової підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства можливо ознайомитись на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України (https://minagro.gov.ua/ua/pidtrimka/sadivnictvo).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора