Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

В ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ОНОВЛЕННЯ АВТОШЛЯХУ М-18

Дата: 03.08.2021 14:51
Кількість переглядів: 223

В рамках реалізації проєктів “Великого будівництва” ремонтники дійшли до оновлення мосту через річку Малий Утлюк, що розташований на км 437+695 міжнародної автодороги державного значення М-18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта, за перехрестям з дорогою на Кирилівку в напрямку Херсонської області.

За оперативною інформацією Служби автомобільних доріг в Запорізькій області в рамках проєкту старий дефектний міст розберуть, а замість нього буде здійснено будівництво нового верхового автодорожнього мосту за розрахунковою схемою 21,0+24,0 м. Крім того, дорожники проведуть перевлаштування ділянок сполучення нового мосту з автодорожніми підходами, з урахуванням всіх нових норм і стандартів. 

Роботи з ремонту стартували в червні. Тоді ремонтники розбирали існуючу споруду верхового мосту. Наразі на ділянці виконуються роботи з забивання паль і формування основи нового мосту.

Довідково.

Міст через річку Малий Утлюк побудований ще в 1949 році і складається з верхового та низового переходів. Після обстеження спеціалісти виявили низку дефектів, але їх ліквідація не має сенсу, тому фахівці прийняли рішення повністю перебудувати міст. Ремонт виконується  в рамках президентської програми “Велике будівництво”.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора