Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

День Європи

Дата: 14.05.2021 18:16
Кількість переглядів: 1004

Кожної третьої суботи травня в Україні відзначають День Європи. День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників.

З метою ознайомлення здобувачів освіти з країнами Європи, формування у них розуміння єдиного Європейського простору (економічного, географічного, культурного, політичного) та ролі в ньому України, в  КЗ  «Чкаловська ЗОШ І-ІІІ ступенів» проведено такі заходи, присвячені святкуванню Дня Європи: педагогом-організатором Канюкою Т.Д. оформлено інформаційний куточок «День Європи», класоводами та класними керівниками ЗЗСО проведено виховні години на тему: «Мандруючи європейськими містами» для учнів 1-4 класів, «Ми - європейська країна» для учнів 5-8 класів, «Вивчай Європу – змінюй Україну» для учнів 9-11 класів. Закінчилося святкування Дня Європи цікавою вікториною для учнів 5-11 класів «Що я знаю про Європу?».

День Європи – чудова нагода вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи. Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації. Тож цінуйте та пам'ятайте про це! Ще раз всіх зі свято – з Днем Європи!

 

                                       Заступник директора з навчально виховної роботи

                                       Олена Овчар



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора