Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Про обмеження перевезення пасажирів та скасування внутрішньообласних міжміських автобусних рейсів

Дата: 13.04.2021 17:36
Кількість переглядів: 951

Шановні громадяни

та представники підприємств,

установ, організацій, закладів!!!

 

Протоколом позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області від 12.04.2021 № 11 з 00 год. 00 хв. 14.04.2021:

1) обмежено перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах, які забезпечують сполучення Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Полог та Енергодара із сусідніми населеними пунктами (протяжністю до 50 км.). Проїхати можна буде лише за спеціальною перепусткою. Отримати довідки встановленого зразка за місцем своєї роботи можуть працівники важливих галузей економіки – об’єктів критичної інфраструктури, охорони здоров’я, правопорядку, оборони, цивільного захисту, транспорту, фінансової та банківської сфери, зв’язку та комунікацій, житлово-комунального господарства, торгівлі та харчової промисловості, а також ті, що мають безперервний виробничий цикл. Також проїхати у приміських маршрутах зможуть вихованці дитсадків та спеціалізованих шкіл-інтернатів, їхні батьки та працівники закладів освіти. (зразок довідки додається)

2) скасовано внутрішньообласні міжміські автобусні рейси, які забезпечують сполучення Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Полог та Енергодара із сусідніми населеними пунктами (протяжністю понад 50 км.).

На підставі вищевказаного протоколу облдержадміністрацією як організатором перевезень сформовано:

перелік міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутів, рух на яких заборонено з 00 год. 00 хв. 14.04.2021 (додається);

перелік приміських автобусних маршрутів, перевезення на яких здійснюватиметься виключно за довідками з 00 год. 00 хв. 14.04.2021 (додається).

Всі інші автобусні маршрути, які не увійшли до цих переліків, будуть працювати у звичайному режимі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора