Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Зустріч із сімейним лікарем

Дата: 04.04.2021 14:40
Кількість переглядів: 761

02 квітня 2021 року у селі Гоголівка на подвір´ї колишньої школи, дотримуючись карантинних вимог, було проведено зустріч з  лікарем КНП «Чкаловська амбулаторія групової практики сімейної медицини» Сергієм Кучеровим. 

Під час зустрічі Сергій Петрович вів розмову з людьми про актуальні питання щодо захворювання на COVID-19: симптоми, профілактику, поширення та захист від короновірусної інфекції. Найбільше лікар наголошував, що потрібно дотримуватись елементарних профілактичних правил – частіше мити руки, уникати скупчень людей, провітрювати приміщення, вдягати маску, вживати багато рідини і, звичайно, вакцинуватись. Питанню вакцинації було приділено особливу увагу, оскільки серед присутніх були бажаючі вакцинуватися.

Не минуло осторонь питання стосовно підписання декларацій з сімейним лікарем. Він вкотре закликав усіх, хто не підписав декларацію, зробити це.

       «Для мешканця підписана декларація є гарантія того, що він отримає якісну безкоштовну первинну допомогу лікаря, якому довіряє» – наголосив Сергій Петрович.

Є сподівання, що рекомендації лікаря вбережуть наших клієнтів від захворювань.

 

Староста Гоголівського старостинського округу

Ірина МАНДИК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора