Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Конкурс на заміщення вакантної посади безстроково – головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності

Дата: 26.11.2020 13:19
Кількість переглядів: 640

Фото без опису

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Чкаловська сільська рада Веселівського району Запорізької області місце, яка знаходиться за адресою: с. Чкалове, вул. Чкалова, 27, Веселівського району Запорізької області, т: 74 – 5 – 31,   оголошує конкурс на заміщення вакантної посади безстроково – головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, вільне володіння державною мовою, достатні навики роботи на комп'ютері.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

  1. Заяву про участь у конкурсі.
  2. Заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками.
  3. Дві фотокартки розміром 4х6 см.
  4. Копії документів про освіту, про підвищення кваліфікації.
  5. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2019 рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК).
  6. Копію паспорта.
  7. Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.
  8. Копію трудової книжки.
  9. Копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних)

 

Документи приймаються протягом 30 днів (до 25.12.2020 року включно)  із дня публікації цього оголошення за адресою:  72212, вул. Чкалова, 27 с.Чкалове

За додатковою інформацією звертатися за телефоном 74-5-31.

 

26.11.2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора