Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

ВЕБІНАР З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

Дата: 04.06.2020 17:24
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Фахівці з профорієнтації Веселівської  районної філії Запорізького обласного центру зайнятості 04 червня 2020 року провели методичний вебінар з питань організації профорієнтаційної роботи для педагогічних працівників  КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія».

Онлайн-захід проведено з метою поглиблення співпраці з освітнім закладом  щодо організації ефективної профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю, батьками та педагогічними працівниками.

Учасники вебінару ознайомились з основними напрямками профорієнтаційної роботи: професійним вихованням, професійною діагностикою та професійним консультуванням

В ході вебінару обговорено  використання психодіагностичних методик для визначення професійної спрямованості старшокласників. Особливу увагу фахівець центру звернула на  послуги з профорієнтації, які можна отримати дистанційно у он-лайн форматі за допомогою спеціального сервісу – веб – базової платформи «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Метою платформи є надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі як старшокласникам, які ще тільки стоять на порозі професійного вибору, так і дорослим, котрі бажають змінити професію. Тестування проводиться за стандартизованими перевіреними методиками та дає можливість пізнати свої професійні інтереси та цінності, рівень розвитку інтелекту (IQ), психологічні особливості

За період запровадження дії веб-базової платформи «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» (з жовтня 2018 року) 150 осіб Веселівського району вже пройшли тестування на цій платформі та визначилися з напрямком професійної діяльності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора