Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Стартувала весняно-літня заборона на лов риби

Дата: 07.04.2020 08:53
Кількість переглядів: 540

З метою забезпечення охорони та сприятливих умов для нересту і збереження місць природного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах з 1 квітня 2020 року встановлюється весняно-літня (нерестова) заборона на лов водних біоресурсів.

Як повідомили в Управління державного агентства рибного господарства у Запорізькій області, на основі досліджень та відповідно до норм чинного природоохоронного законодавства під час нересту діятиме заборона для промислового та суттєві обмеження для любительського рибальства.

Промислове рибальство забороняється на Дніпровському водосховищі у період з 1 квітня по 14 червня; на Каховському водосховищі у період з 1 квітня по 19 червня; у водоймах спеціальних товарних рибних господарства відповідно до затверджених режимів рибогосподарської експлуатації.

Любительське рибальство з плавзасобів та на нерестовищах забороняється: на Дніпровському водосховищі у період з 1 квітня по 09 червня; на Каховському водосховищі у період з 1 квітня по 10 червня; на річках в корінних водах – з 1 квітня по 20 травня, в придаткових системах – з 1 квітня по 30 червня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора