Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Увага! Карантин!

Дата: 19.03.2020 10:34
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

Шановні мешканці Чкаловської ОТГ!

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» установлено з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України карантин.

Рішенням виконкому від 12.03.2020 року № 16 «Про запобігання поширенню на території Чкаловської об'єднаної територіальної громади  коронавірусу COVID-19» установлено карантин з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території Чкаловської об'єднаної територіальної громади, призупинено навчальний процес у школах та дитячих садках, призупинено проведення культурно-масових заходів у будинках культури.

Шановні мешканці громади, щоб уберегти себе від зараження вірусом, дотримуйтесь основних правил безпеки:

  • уникайте контактів з людьми, що мають симптоми гострої респіраторної інфекції;
  • утримуйтесь від відвідування місць масового скупчення людей (магазини, ринки, громадський транспорт, тощо);
  • мийте частіше руки, провітрюйте та зволожуйте приміщення;
  • громадянам, які повернулися із інших регіонів країни, або із-за кордону, необхідно самоізолюватися вдома та повідомити про своє прибуття старосту та лікаря сімейної амбулаторії;
  • громадянам, які мають гострі симптоми респіраторного захворювання, необхідно не відвідувати людні місця, в телефонному режимі повідомити сімейного лікаря про свій стан. Медичний огляд такого хворого буде проведено вдома.

Термін карантину може бути змінено в залежності від епідеміологічної ситуації на території громади та в цілому в країні.

 

Виконавчий комітет Чкаловської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора