Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

На Запоріжжі триває посилений контроль над поставками і продажем алкогольної продукції

Дата: 26.02.2020 17:16
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

У Запоріжжі відбулося чергове засідання робочої групи з протидії нелегальному виробництву, обігу і реалізації алкогольної продукції та марок акцизного податку. У заході, який пройшов під керівництвом заступниці голови Запорізької облдержадміністрації Марини Кудерчук, взяли участь представники податкової служби, оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області, міської влади, правоохоронних та інших органів контролю.

Як повідомила начальниця управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Запорізькій області Юлія Зарецька, лише за перший місяць 2020 року фахівці податкових органів регіону перевірили 45 суб'єктів господарювання, які реалізують підакцизні товари. За результатами виявлених порушень застосовані фінансові санкції на загальну суму 3,8 мільйона гривень. На даний час контроль у сфері обігу алкогольної продукції триває.

Учасники наради окреслили першочергові кроки у спільній роботі з детінізації ринку підакцизних товарів. Основна увага буде зосереджена на оптових поставках та роздрібному продажу алкоголю.

Крім того, представники відомств обговорили напрями ефективної взаємодії та питання оперативного обміну інформацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора