Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

До роботи приступає новенький МТЗ-82

Дата: 28.12.2019 10:43
Кількість переглядів: 1227

         Завершення 2019 року для Чкаловської сільської ради відзначилося суттєвим для громади придбанням, 27 грудня біля приміщення сільської ради весело загурчав новенький трактор МТЗ-82, який згідно Програми  «Розвиток об'єктів інфраструктури» на 2019 рік, затвердженої рішенням сесії сільської ради від 21.06.2019 року № 9 призначається для КП «Джерело» с.Корніївка. За результатами проведених торгів у системі PROZZORO його вартість склала 446,600 тис.грн.

         Закупівля трактора дасть змогу виконати власними силами  ряд робіт на території громади. До трактора закуплено за 35,0 тис.грн. роторну косилку, для проведення викошування від трави та карантинних рослин узбіч доріг, безгосподарських територій, футбольних полів. Не менш важливим придбанням є барова установка до трактора за 240,0 тис.грн., яка надасть можливість комунальному підприємству «Джерело» виконувати самостійно земляні роботи та проводити заміну водопроводів. Найперше у наступному 2020 році планується завершити заміну водогону с.Калинівка та провести повну заміну водопровідної системи у с.Гоголівка.

         В роботу техніку прийняв директор КП «Джерело» Нагога Ігор Олександрович. Надалі завдання директора організувати роботу так, щоб трактор працював на благо комунального підприємства та громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора