Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Відбувся виїзний прийом громадян на території Зеленогаївського старостинського округу

Дата: 25.12.2019 16:25
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів місцевого самоврядування сільським головою Калиновським Станіславом Васильовичем 13 грудня 2019 року проведено виїзний прийом громадян на території Зеленогаївського старостинського округу.

На прийом до сільського голови звернулося шестеро мешканців округу із питаннями, що стосуються життя села, а також з питаннями особистого характеру. Основна кількість порушених звернень стосувалась діяльності КЗ «Зеленогаївська ЗОШ І-ІІ ступенів» у подальшому, а також дозвілля сільських дітей та молоді, відкриття спортивної зали. Прийняв сільський голова і особисті звернення, які стосувалися забезпечення водопостачання комунальним підприємством «Горизонт».

Жителі Зеленогаївського старостинського округу використали своє конституційне право та безперешкодно звернулися до сільського голови із наболілими питаннями.

У ході візиту на округ Станіслав Васильович оглянув обговорив ряд робочих питань із в.о.старости Зеленогаївського старостинського округу Ларисою Лобач.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора