Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Електронні сервіси ДПС: Чи має право платник отримати довідку про відсутність заборгованості з платежів через електронний кабінет?

Дата: 01.11.2019 13:55
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

покладено на податкові органи, формується за відсутності у платника за даними інформаційно-телекомунікаційних систем податкового боргу, та/або недоїмки зі сплати єдиного внеску, та/або іншої заборгованості з платежів (у тому числі розстрочених, відстрочених, реструктуризованих), контроль за справлянням яких покладено на податкові органи.

Для отримання зазначеної Довідки необхідно подати заяву за формою згідно з додатком 2 до Порядку № 733 від 03.09.2018.

Заява подається платником (на його вибір):

- у паперовій формі – до державної податкової інспекції за основним місцем обліку такого платника або до відповідного контролюючого органу, уповноваженого здійснювати заходи з погашення податкового боргу;

- в електронній формі – на адресу уповноваженого органу через приватну частину Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/login.

Вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється виключно після ідентифікації особи із використанням кваліфікованого електронного підпису.

Меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету дозволяє платнику створити та надіслати Заяву за формою J1300305 (для юридичних осіб) або F1300305 (для фізичних осіб).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора