Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

За право реалізовувати підакцизні товари запорізькийбізнес сплатив до місцевих бюджетів 22 мільйони

Дата: 02.08.2019 14:13
Кількість переглядів: 415

За перше півріччя до місцевих бюджетів Запорізькоїобласті надійшло 22,2 мільйона гривень плати за ліцензії. Зокрема, 6,2 мільйонасплачено за ліцензування оптової торгівлі алкогольною продукцією і тютюновимивиробами, 16 мільйонів – на право роздрібного продажу підакцизних товарів.

Майже 60 відсотків із загальних надходжень отримав міський бюджет м.Запоріжжя – 13 мільйонів, мелітопольські та веселівські підприємці іпідприємства спрямували до скарбниць громад близько трьох мільйонів, бердянськіі приморські – 2,8 мільйона, енергодарські, кам’янсько-дніпровські тавеликобілозерські – мільйон, тощо.

З початку року фахівці фіскальної служби області видали суб'єктампідприємництва 5142 ліцензії, з яких 3046 – на право роздрібної торгівліалкогольними напоями та 2096 – для торгівлі тютюном, продовжено термін дії 5952документів, призупинено 352, анульовано 900, 12 з яких – за продаж алкогольнихнапоїв неповнолітнім. Загальна кількість діючих ліцензій станом на початоклипня склала 8634. З актуальним реєстром можна ознайомитися на сайті Головногоуправління ДФС у Запорізькій області: http://zp.sfs.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy.

Також за цей час працівники служби провели 324 перевірки торговельнихоб'єктів на предмет дотримання вимог законодавства, яке регулює обігпідакцизних товарів. За виявлені порушення застосовані фінансові санкції назагальну суму 4,7 мільйона.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора