Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Єдність в ім'я Перемоги

Дата: 08.05.2019 14:30
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

     7 травня поточного року, напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, Чкаловська ОТГ  вперше долучилась до обласної велоестафети «Єдність в ім'я Перемоги», яка проводиться  п'ятий рік поспіль до Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги за підтримки Запорізької обласної ради та Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації.

     Ініціатором цієї акції в громаді став відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Чкаловської сільської ради.

        Метою заходу є розвиток патріотичних почуттів, виховання пошани до історичної пам'яті, підтримка ідеї єдності, миру, перемоги.

        В естафеті прийняли участь більше 60 велосипедистів, серед яких виконуючі обов'язки старост сіл громади, керівники закладів культури, сільських бібліотек, директори шкіл, вчителі та учнівська молодь Чкаловської сільської ради.

        Учасники естафети об'їхали села громади, а також поклали квіти до пам'ятника воїнам, які загинули за визволення сіл громади в часи Другої Світової війни та який розташований на території села Чкалове.

        Фініш велоестафети відбувся  біля Чкаловського сільського будинку культури, працівники якого підготували урочисту зустріч для учасників естафети. З привітанням до мешканців громади та спортсменів звернувся заступник сільського голови Ю.Овечкін.

        Наприкінці заходу учасників велоестафети почастували солодощами в сільському будинку культури.

        Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Чкаловської сільської ради висловлює слова подяки всім учасникам велоестафети, директорам закладів загальної середньої освіти Чкаловської ОТГ.

     Хочеться висловити особливу вдячність голові Чкаловської сільської сільської ради С.Калиновському за надану фінансову допомогу.  

 

І.Бабаніна, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Чкаловської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора