Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запорізькі автовласники поповнили місцеві бюджети на 1,3 мільйона гривень

Дата: 03.04.2019 18:26
Кількість переглядів: 456

 

У січні-лютому на Запоріжжі до місцевих бюджетів надійшло 1 мільйон 350тисяч гривень транспортного податку.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій областіВалерій Манько, із загальної суми 1 мільйон 123 тисячі сплатили власникиавтомобілів-юридичні особи, збільшивши відрахування порівняно з минулорічнимимайже на півтора відсотка. Внесок фізичних осіб за два місяці склав 227,6тисячі.

Близько половини надходжень забезпечили автовласники обласного центру – 668тисяч; бердянські і приморські спрямували до скарбниць громад 144 тисячі,оріхівські та гуляйпільські – 114 тисяч, пологівські, більмацькі та розівські –108 тисяч, майже сто тисяч перерахували мелітопольські і веселівські платники.

Нагадаємо, транспортний податок сплачують власники легкових автівок з датоювипуску до п'яти років та середньоринковою вартістю понад півтора мільйонагривень. Ставка податку складає 25 тисяч гривень на рік.

Перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню у 2019 році,розміщено на сайті Мінекономрозвитку:http://www.me.gov.ua/Vehicles/CalculatePrice?lang=uk-UA. Там же за допомогоюонлайн-інструменту автовласники можуть самостійно розрахувати середньоринковувартість транспортних засобів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора