Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

З доходів запорізьких платників місцеві бюджети отримали 845 мільйонів гривень

Дата: 27.03.2019 15:27
Кількість переглядів: 530

З початку року надходження податку на доходи фізичних осіб у Запорізькому регіоні склали 845 мільйонів гривень (не враховуючи рівень сплати великихпідприємств, зареєстрованих в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Якповідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій областіВалерій Манько, сплачена сума на 127,4 мільйона або на 18відсотків перевищила минулорічну.

Керівник фіскальної служби області підкреслив, що за два місяці часткаподатку на доходи фізосіб у місцевих бюджетах склала 57 відсотків. При цьомунайбільші відрахування забезпечили роботодавці з виплачених заробітних плат,оподаткування доходів у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, атакож за результатами декларування фізичних осіб-підприємців, самозайнятих осібта громадян.

Серед бюджетоутворюючих підприємств – представники таких галузей, як:виробництво, розподілення електроенергії, добування залізних руд, вантажнийзалізничний транспорт, діяльність у сфері охорони громадського порядку табезпеки, державного управління, виробництво будівельних металевих конструкційтощо.

Близько половини загальних надходжень ПДФО надійшло від платників обласногоцентру – 385,6 мільйона, суб'єкти господарювання та мешканці м. Енергодар,Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського району сплатили 117 мільйонів,м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 90 мільйонів, м.Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – 61,2 мільйона, Василівськогота Михайлівського районів – 48 мільйонів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора