Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Запоріжці спрямували до бюджетупонад півмільярда гривень військового збору

Дата: 24.01.2019 11:58
Кількість переглядів: 524

 

У 2018 році з доходів запорізьких платниківподатків сплачено понад 540 мільйонів гривень військового збору (без показниківвеликих підприємств, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні ОфісуВПП ДФС). Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькійобласті Валерій Манько, порівняно з 2017 роком запоріжці збільшили відрахуванняна 25,6 відсотка, додатково забезпечивши 110 мільйонів.

Понад половину річних надходжень перерахувалиплатники м. Запоріжжя – майже 277 мільйонів. Від суб’єктів господарювання тамешканців м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районівнадійшло 61,5 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівськогорайонів – 50,6 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів –41 мільйон, Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів – 28,4мільйона, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 22 мільйони.

Нагадаємо, ставка військового збору становить 1,5%доходів, що підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Йогоплатниками є фізичні особи-резиденти та нерезиденти, які отримують доходи вУкраїні.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора