Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Участь у Всеукраїнському форумі лідерів дитячих громадських організацій

Дата: 20.12.2018 15:33
Кількість переглядів: 652

З 13 по 17 грудня 2018 року у місті Київ відбувся Всеукраїнський форум лідерів дитячих громадських організацій, організатором якого є  Міністерство молоді та спорту України. У рамках Форуму  проведено розширене засідання Координаційної ради ВГДР «Школа безпеки» з метою планування роботи у 2019 році та відзначено  20-річчя громадського дитячого руху «Школа безпеки». У Форумі прийняв участь заступник голови обласного відділення БГДР «Школа  безпеки» Остроконь Анатолій Валентинович.

Учасники форуму зустрілися із заступником міністра молоді та спорту Олександром Яремою, відвідали робочу нараду у Комітеті Верховної ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, а також були присутні на робочій нараді у Інституті державного управління у сфері цивільного захисту.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток дитячого громадського руху та популяризацію культури безпеки життєдіяльності серед дітей та молоді Остроконь Анатолій Валентинович отримав подяку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора