Чкаловська громада

Запорізька область, Мелітопольський район

Чкаловська громада отримала новенький трактор

Дата: 11.09.2018 10:59
Кількість переглядів: 806

        10 вересня 2018 року на площі біля сільського будинку культури сільський голова Чкаловської ОТГ Калиновський Станіслав Васильович отримав ключі від новенького екскаватора "ВОТ САТ" В780, вартістю 2,7 млн.грн. Травктор придбаний Запорізькою облдержадміністрацією за кошти обласного екологічного фонду.

        Ключі урочисто вручила перший заступник голови Запорізької облдержадміністрації Слєпян Елла Валеріївна, яка привітала усіх присутніх та запевнила, що це не остання допомога обласної влади новоствореній Чкаловській громаді, яка тільки робить свої перші кроки. Голова Веселівської райдержадміністрації Мігуля Іван Іванович полякував обласній адміністрації за постійну підтримку Веселівського району та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

       З радістю в серці та словами вдячності усім хто доклав зусиль для отримання нової спецтехніки виступив сільський голова Калиновський Станіслав Васильович, який запевнив, що за допомогою цього трактора громаді вдасться завершити заміну сільських водогонів, виконати роботи по прибиранню смітників та інше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора